Skip to main content

Starta ett projekt

Inget projekt är det andra likt. Så blir det när vi en dag jobbar med lansering av kaffe och nästa dag med en eventplattform. Våra projekt sträcker sig från enkla hemsidor till stora projekt och designuppdrag. Som digitalbyrå är vår specialitet att ta oss an de lite mer krävande uppdragen och vi håller ett öga på din affär i hela processen.

Webbutveckling

Vi erbjuder en helhetslösning för dig som vill skapa ny webb. Teknisk rådgivning, skräddarsydd design, utveckling och hosting. Sedan kan vi ta det hur långt som helst.

Läs mer

Design, användare & flöde

Bra grejer är oftast snyggast, brukar vi säga. Vi är duktiga designers som ser till att din nya produkt är genomtänkt, välfungerande och ser riktigt bra ut.

Läs mer

Att driva ett projekt med oss

Att anlita oss innebär att du jobbar ihop med en helhetsleverantör. Vi hjälper er från ide till en färdig lanserad hemsida, plattform eller system.

Ta hjälp av en konsult

Behöver ni extra stöd? Oavsett om ni behöver förstärkning inom utveckling, design eller projektledning har vi tillgängliga konsulter med goda erfarenheter av att snabbt anpassa sig till nya verksamheter. Med en konsult kan du få tillgång till den expertkompetens som ni saknar, eller snabbt stärka upp ert team med en till kollega utan att gå igenom en långdragen rekryteringsprocess.

Konsult inom utveckling

Vi har lång erfarenhet och många projektlanseringar. Vi har utvecklare med fokus på webb- och design. Vårt drivna team blir snabbt självgående och fokuserar på att skapa största möjliga värde för er verksamhet. Vi har ett brett nätverk av konsulter inom många olika utvecklingsspråk och kan matcha ihop ditt uppdrag med rätt konsult utifrån dess expertis.

Konsult inom (UX)

Våra UX-konsulter ser till att sätta användaren i centrum. Genom analyser, research och tester förbättras användarupplevelsen under en iterativ process. Oavsett om fokus ligger på att öka konvertering eller förenkla flöden står våra konsulter till tjänst för skapa den bästa möjliga digitala upplevelsen.

Konsult inom (UI)

Våra duktiga UI-konsulter hjälper till att höja standarden på alla typer av digitala lösningar. Vi älskar estetiskt tilltalande lösningar och vet hur stor skillnad designen har för intrycket av slutresultatet. Självklart görs designen enligt er grafiska profil, eller så kan våra konsulter hjälpa till att ta fram en helt ny visuell identitet för er produkt eller tjänst.

Vill du veta mer?

Är du redo att sätta igång eller vill du höra lite mer om hur vi jobbar? Boka ett introduktionsmöte med oss så tar vi reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans! 30 minuter videomöte, ställ dina frågor och få våra tips, självklart är det kostnadsfritt.