Skip to main content

Webbutveckling

Din webb är ett ovärderligt verktyg för ditt företag och det är viktigt att den blir riktigt bra. Den ska ge ett gott intryck, öka försäljningen och bygga förtroende – din webbplats har mycket att leva upp till! Oavsett vad ditt mål är kommer vi vägleda dig till det bästa sätt att förverkliga din vision. Vi är med hela vägen, från första skiss till lansering. Vi förblir därefter gärna din långsiktiga partner.

Vad ska webbplatsen göra för dig?

Från kreativa kampanjsidor till avancerade e-handelsplattformar – vi är redo för det mesta när det kommer till webbutveckling. Vi tar oss an både små och stora projekt och som digitalbyrå kan vi också lösa det mer tekniskt utmanande. Vi hjälper dig att koppla ihop system med varandra och få dem att interagera med hemsidan automatiskt.

Allt för att underlätta din vardag!

Några utvalda webbprojekt vi gjort

Alltid skräddarsytt

Det finns ingen lösning som är standard när det kommer till webben eftersom alla projekt har unika syften och förutsättningar. När vi skapar ett nytt projekt börjar vi med att djupdyka i dina behov och önskemål. Därefter arbetar vi fram en skräddarsydd design och teknisk lösning som byggs på det sätt som passar produkten eller tjänsten bäst.

Vägledning

Vi ser rådgivning som en viktig del i vår service till dig. Med vår erfarenhet av webbutveckling är det vårt uppdrag att visa dig vägen framåt. Vi är aktiva medspelare som engagerar oss i din produkt, både när det kommer till produkten i fråga men också strategin bakom den. Vi är din medspelare redan från en ide.

Flexibelt och redigerbart

För att din webbplats ska vara ett verktyg i din vardag är det viktigt att du kan arbeta med den på egen hand. Vi brukar föreslå lösningar där du enkelt själv kan redigera information och lägga till nya sidor när det behövs. Allt passar inte alla och vi finns här för att sätta upp löpande uppdateringar om det önskas.

E-handel

Vill du göra affär av din webb? Då kan vi hjälpa dig att utveckla en e-handel! Tillsammans sätter vi en strategi och arkitektur som motsvarar dina målsättningar. Därefter hjälper vi till med integrationer av betallösningar, fraktsystem, ERP och dylikt för att du ska lyckas med din digitala affär.

Användaren i fokus (UX)

Det handlar om att designa en upplevelse (UX = user experience) och då behöver man utgå från användarnas behov och göra många tidiga tester. I detta skede designar vi produktens funktioner, flöden och navigation.

Trivsel i fokus (UI)

Bra tech ska också vara snygg tech. Vi vet hur stor skillnad UI-designen gör för intrycket av din produkt och vår designer är med redan från första mötet för att lära känna dig och din produkt på djupet. UI-designen är den estetiska designen som genom färg och form klär din produkt i rätt uniform så den känns som dig och ditt företag. Den ska förmedla rätt känsla och spegla varumärkets grafiska profil och personlighet.

Vill du veta mer?

Är du redo att sätta igång eller vill du höra lite mer om hur vi jobbar? Boka ett introduktionsmöte med oss så tar vi reda på vad vi kan åstadkomma tillsammans! 30 minuter videomöte, ställ dina frågor och få våra tips, självklart är det kostnadsfritt.