Skip to main content

Orkla Foods

Samarbetet med Orkla Foods har lett till många spännande projekt tillsammans. Vi har varit med och skapat Orkla Foods sajt för recept- & produktsök. Utvecklat en unik digital presentationsplattform som helt förändrat deras försäljningsteknik. Vi är involverade i framtagandet av konceptsidor och digitala lösningar samt användarvänlig webbdesign.

Verktyget är en unik lösning anpassad in i minsta detalj

Presentationsverktyget skapar levande presentationer och en rikare upplevelse för kunden. Genom ett back-end system kan Orkla Foods bygga upp sina presentationer, följa medarbetares aktivitet, få värdefull statistik, dela material med kunder, allt snygg presenterat i en smart iPad-lösning. Verktyget fungerar både online och offline.

Både digitalt och print

Vi har utvecklat avancerade digitala lösningar så som Orkla Foods sajt för recept- & produktsök, men också designat snygga och smarta matkoncept och kampanjsidor. Vi har även skapat en rad olika printproduktioner som affischer, kataloger, skyltar med mera.

Handskissade logotyper och användarvänlig design

I kombination med de digitala lösningarna krävs en användarvänlig, tydlig och vacker design. Detta är något vi lägger stort fokus på. Genom vårt partnerskap med Orkla Foods har vi fått möjlighet att designa kampanjer till varumärken som Frödinge, Findus, Felix & Anamma.