Skip to main content

Nestlé Professional

2017 blev vi utvald som digital byrå åt Nestlé Professional. Sammarbetet fortlöper och har innefattat både stora och små projekt. Vi har genom åren levererat ett 100-tal olika grafiska projekt, både digitalt och print. Projekt som varit allt ifrån kampanjblad, affischer & B2C-material till större projekt som sortimentskatalog, säljpitchar och webblösningar.

En tydlig och inspirerande sortimentskatalog

Efter att ha blivit utvald som digital byrå åt Nestlé Professional fick vi uppdraget att ta fram deras sortimentskatalog med ett fräscht och tilltalande formspråk. Utmaningen blev att skapa en genomgående grafisk design som passade alla deras olika varumärken som även hade egna grafiska profiler att följa. Resultatet blev en snygg och tydlig sortimentskatalog som även blev inspirerande och lockande för kunden. Uppdraget omfattade även olika språkversioner till Danmark, Norge och Finland. Varje land med något särskiljande sortiment.

Säljpitchar som sticker ut

Vi har fått förtroendet att skapa stora och snygga säljpitchar som presenterats för bolag som OKQ8, ST1 & Circle K. Vi har bland annat varit med och skapat kaffekonceptet Barista Made by ZOÉGAS. Detta koncept låg som grund till den stora säljpitch vi skapade med olika erbjudande och en tillhörande Coffee Corner från Nestlé Professional. En annan säljpitch var för smaksatta kaffesorter där vi tog fram förslag på retail-lösningen, digitala skärmar och butiksskyltar.